Golf zabalený v luxusní krajině

25.01.24

Přeprava doprava suttle busem mezi golfovými hřišti i hotely po celý den

Naprosto unikátní resort Costa Navarino na jihozápadním Peloponésu je aktuálně označován za top golfovou destinaci Středomoří. V posledních letech tu v nedotčené krajině, porostlé olivovníky, přibyly dva golfové areály, takže nyní zahrnuje v okruhu třinácti kilometrů čtyři perfektní osmnáctky s výborným zázemím. Nádherné golfové areály s úžasnými výhledy jsou kromě dvou zimních měsíců otevřené celoročně.

Skvělý výběr ubytování

Ke třem stávajícím hotelům The Westin Resort, The Romanos a W Costa Navarino přibyl v loňském roce i prestižní Mandarin Oriental. Kromě toho jsou tu k pronájmu i samostatné vily, takže si každý může zvolit ubytování podle svých představ. The Westin Resort má ideální podmínky pro ubytování rodin s dětmi, The Romanos má klidnější prostředí pro dospělé a W je určen klientům s představou akčnější dovolené.

Agora Navarino

Resort Costa Navarino skvěle doplňuje nové multifunkční centrum v zálivu poblíš hotelu W. Agora Navarino láká především na kulinářské zážitky, najdete tu restaurace se středomořskou kuchyní, nabídku rychlého občerstvení i kavárny. Obchody a butiky známých značek s atraktivním zbožím doplňují služby jako kadeřnictví a pedikúra, nechybí půjčovna kol, herny nebo kino. Po celé léto se tu koná spousta atraktivních akcí a koncertů známých umělců, určených pro hosty resortui veřejnost.
Archiv aktualit

Grecotel Amirandes 5*

Kréta
Gouves
Exkluzivní resort u pláže Více

Mandarin Oriental 5*

Peloponés
Costa Navarino
Elegance s úžasnými výhledy Více

The Westin 5*

Peloponés
Costa Navarino
Ideální pro golfovou dovolenou Více

Messinian Nest

Peloponés
Costa Navarino
Soukromí luxusních vil Více